Winkels en ondernemingen

 

De Vloeren Corner

Brabantse Turfmarkt 5

2611 CK Delft

015-7676273

 

DE VLOEREN CORNER

De Vloeren Corner is gevestigd op de hoek Brabantse Turfmarkt en Breestraat. Op dit adres adviseren wij u graag bij de keuze van de juiste vloer.

Of u nu kiest voor een stijlvolle parketvloer, robuuste planken of een strakke laminaatvloer, bij De Vloeren Corner bent u aan het juiste adres.

Het ruime, uitgebalanceerde assortiment bestaat uit gerenommeerde merken tegen scherpe prijzen.

Niet alleen onze adviseurs met meer dan 20 jaar ervaring zijn u van dienst, ook het team van vakkundige leggers staat desgewenst voor u klaar.

Kom úw vloer ontdekken, voelen en beleven!

WWW.DEVLOERENCORNER.NL

 

Stripboekhandel Bul Super

Breestraat 18-22

2611 RG Delft

015-2126097

 

stripboekhandel bul super

Stripboekhandel Bul Super beschikt over het grootst mogelijke assortiment van nieuwe en luxe albums van Nederlandse en Belgische uitgevers. Maar daarnaast voeren wij nog vele afdelingen met enkele duizenden zeldzame en uitverkochte albums, plus een groot assortiment zeer betaalbare tweedehands soft- en hardcovers.
Het moet wel vreemd lopen als wij u niet kunnen helpen. U kunt dan ook altijd informeren via e-mail naar een titel, of een zoeklijst opsturen. Wij zullen u met alle plezier beantwoorden. Maar het aardigste is natuurlijk gewoon een middagje langskomen en eens rustig rondkijken op de vele afdelingen. Ook kunt u bij ons terecht voor adviezen, taxaties en inkoop (of voor gewoon een leuke middag...)

Immers, een dagje Delft is nooit weg!

WWW.BULSUPER.NL

Art Deco Style & Light

Breestraat 17

2611 RE Delft

015-2126243

 

ART dECO sTYLE & lIGHT

Gespecialiseerd in het leveren van opnieuw gestoffeerde buisframe meubelen van o.a. de merken Gispen, Fana, Markant, De Wit, Ahrend en andere bekende jaren 20 tot en met jaren 50 ontwerpers.


Leverancier van Giso en jaren 20 tot en met jaren 50 replica lampen.

Verkoper van de mooiste Art Deco, Art Nouveau meubelstukken.

 

WWW.ARTDECOSTYLELIGHT.NL

Pauline Bloembinders

Achterom 87

2611 PM Delft

015-2133689

 

Pauline bloembinders

Pauline Brouwer begon met een succesvolle bloemenzaak in Pijnacker en verhuisde na enige jaren naar Delft. Daar ontwikkelde zij zich al snel met pauLINE bloembinders tot een creatief en eigenzinnig atelier voor particuliere klanten en bedrijfsleven.

Het meeste werk wordt nu achter de schermen op wens van de klant gemaakt. Ons atelier aan het Achterom 89 in Delft is alleen op zaterdag voor de klanten geopend, die naast kant en klare boeketten via de unieke Pick-a-Flower-formule hun eigen boeketten kunnen samenstellen.

Ook is er ruime keus uit ons assortiment glazen en vazen, o.a. van de bekende ontwerper Henry Dean.

 

WWW.BLOEMBINDERS.NL

De Waagschaal Antiek & Brocante

Gasthuissteeg 13a

2611 RH Delft

015-2143825

 

de waagschaal antiek & brocante

Al sinds 30 jaar zijn wij een vertrouwd "in en verkoop" adres in ons vakgebied.

Ons assortiment is zeer uitgebreid en bevat heel veel "klein antiek", maar ook verrassend veel meubels (voor een niet zo grote winkel).

Klokken zou je een specialiteit kunnen noemen, daarvan hebben we er meestal zo`n 20 in de winkel. Deze worden in eigen atelier schoongemaakt en indien nodig gerestaureerd. Klokken worden dan ook net als alle andere artikelen met garantie verkocht.

Service staat bij ons hoog in het vaandel, getuige ons 30 jarig bestaan.

Loop eens bij ons binnen, u bent van harte welkom in onze gezellige snuffelwinkel.

WWW.ANTIEK-DEWAAGSCHAAL.NL

M & M Kappers

Koornmarkt 2

2611 EE Delft

015-2131860

 

M & M Kappers

M & M Kappers aan de Koornmarkt is al sinds jaar en dag een begrip in Delft; bekend om haar lage prijzen, studentenkortingen en hoogwaardig personeel. Sinds een aantal jaar is het roer in handen van Meroulla Tziotis, die al 13 jaar binnen het bedrijf actief is.


Vele malen per jaar worden er diverse cursussen gevolgd, zodat de medewerkers bekend blijven met de nieuwste technieken en behandelmethoden en er continue een frisse wind door de zaak blijft waaien.


Op dit moment knippen er 4 medewerkers en worden er 2 volgens de nieuwste methoden opgeleid. Er is altijd wel iemand beschikbaar voor het juiste haaradvies of voor een behandeling.

WWW.MM-KAPPERS.NL

Atelier Louise

Breestraat 27

2611 RE Delft

015-

 

atelier louise

Atelier Louise is een winkel die brocante antiquiteiten en vintage kleding verkoopt.

Altijd gezellig om binnen te lopen, te snuffelen en leuke ontdekkingen te doen.

 

 

 

 

 

 

 

WWW.ATELIERLOUISE.WORDPRESS.COM